Usein kysytyt kysymykset

Avaimiin liittyvät kysymykset

Asunnon vuokraajalle tulee sähköpostitse tieto avainten toimituksesta, kun sopimus on allekirjoitettu tai asiakkaan kanssa sovitaan miten avainten luovutus hoidetaan.
Mikäli kyseessä on erikseen kalustettava asunto, tilaajalle tulee sähköposti/tekstiviesti avainten noudosta kalustuspäivänä.

Ei maksa, avainten toimitus suoraan asiakkaalle tai sovittuun noutopaikkaan sisältyy palvelukonseptiimme.

Ota yhteyttä toimistoon (arkisin klo 8-16) p. + 358 40 143 3014  / toimisto@kvp-group.fi. Aukioloajan jälkeen ota yhteyttä toimitusjohtaja Keijo Mäntyseen tekstiviestillä +358 400 551 043 tai sähköpostitse keijo.mantynen@kvp-group.fi.

Mikäli siivooja ei satu olemaan asunnon lähistöllä, tilaamme ovenaukaisun huoltoyhtiön kautta. Ovenavauksesta veloitamme kyseisen kohteen huoltoyhtiön hinnaston mukaisesti.

Ota yhteyttä toimistoon + 358 40 143 3014  / toimisto@kvp-group.fi.
Mikäli avaimia ei löydy, niin veloitamme sarjoituskustannukset 400 € + alv 24%

Asumiseen liittyvät kysymykset

Sopimusta tehdessä annamme aina yhden kiinteän hinnan väliaikaiselle asunnolle, joten yllättäviä piilokuluja ei synny.
Vuokrasopimus sisältää: kalustetun asunnon, veden ja sähkön. Autopaikka on mahdollinen sopimuksen mukaan, mikäli kohteessa on vapaita paikkoja, myös siivouspalvelu sopimuksen mukaan.

Useimmissa asunnoissa kuuluu ja siitä on silloin maininta vuokrasopimuksessa. Tarvittavat tiedot löytyvät reitittimen takana olevasta tarrasta.

Huoneiston kuntoon liittyvät kysymykset

Mistä tahansa asunnon huoltotarpeesta voit ilmoittaa toimistolle + 358 40 143 3014  / toimisto@kvp-group.fi.
Mikäli kyseessä on akuutti korjaustarve, ilmoita asiasta huoltoyhtiön päivystykseen. Kyseisen taloyhtiön huollon yhteystiedot löytyvät rappukäytävän ilmoitustaululta.

Jos asunnon lämmitys ei toimi tai toimii poikkeavasti, ilmoita asiasta meille toimiston numeroon + 358 40 143 3014  / toimisto@kvp-group.fi, niin hoidamme asian kuntoon huoltoyhtiön kautta.

Ilmoita asiasta mahdollisimman nopeasti toimiston numeroon + 358 40 143 3014  tai sähköpostilla toimisto@kvp-group.fi, niin järjestämme tilalle uuden TV:n tai muun huonekalun.

Autopaikkaan liittyvät kysymykset

Vuokrasopimuksessa on ilmoitettu autopaikan osoite ja numero.

Ota kuva väärään ruutuun parkkeeratusta autosta, siten että rekisterinumero näkyy, ja välitä kuva toimiston sähköpostiin toimisto@kvp-group.fi. Odota ilmoitusta, kun olemme selvittäneet asian isännöitsijän ja huoltoyhtiön kanssa.

Ei maksa, sillä myös tolpasta otettu sähkö sisältyy vuokraan, mikäli asuntoon on varattu autopaikka. Huomaathan että sähkö- tai hybridiauton voi ladata tolpasta ainoastaan, jos taloyhtiön järjestyssäännöt sen sallivat.

Sähköauton lataamisesta on erikseen mainittu taloyhtiön järjestyssäännöistä. Otathan yhteyttä toimiston numeroon + 358 40 143 3014  tai sähköpostilla toimisto@kvp-group.fi, niin selvitämme asian.