Sijaismajoitus – nopea apu äkilliseen asunnontarpeeseen

Saatat tarvita sijaismajoitusta nyt ja heti. Kotona voi sattua esimerkiksi vesivahinko, tulipalo tai muu odottamaton sattuma, minkä takia oma koti on määrittelemättömän ajan asumiskelvoton.

Sijaismajoitus – helppo ja nopea ratkaisu äkilliseen asunnontarpeeseen

KVP Group Oy vuokraa kodinomaisia valmiiksi kalustettuja asuntoja tilapäiseen tarpeeseen koko Suomen alueelta joustavasti lyhyelläkin varoitusajalla. Teemme tiivistä yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa. Meidän kauttamme väliaikainen asunto järjestyy vaivattomasti niin pitkäksi aikaa, kun tarvitset sitä.

Voit huoletta ulkoistaa kalustetun asunnon hankkimisen meille – olemme asuntojen vuokraamisen täysverisiä ammattilaisia!

Nopea apu yllättävään asunnon tarpeeseen – olemme kalustetun asunnon vuokraamisen mestareita!

Miten hankin sijaismajoituksen?

Vahingon sattuessa, ota ensisijaisesti yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi. Vakuutusyhtiösi henkilökunta käsittelee asian, ja he ovat tämän jälkeen yhteydessä meihin. Mikäli tarvitset väliaikaisen asunnon esimerkiksi oman remonttiprojektisi ajaksi, voit olla suoraan yhteydessä meihin. Huomaathan, että näissä tapauksissa vuokra-ajan tulee olla vähintään kaksi viikkoa.

Jos mukanasi on lemmikkejä, ilmoita meille siitä etukäteen, niin järjestämme asunnon, johon lemmikkisi ovat tervetulleita.
Sovimme asunnon näyttöajankohdan suoraan asiakkaan kanssa. Näytön yhteydessä teemme majoitussopimuksen ja luovutamme asunnon avaimet.

Pyydä tarjous tai kysy lisää puh. +358 40 143 3014, email toimisto@kvp-group.fi.

KVP-Group Oy - Sijaismajoitus