Sijaismajoitus – luotettava väliaikainen koti

Valmiiksi kalustetut asuntomme ovat nopea apu ennalta arvaamattomaan asunnontarpeeseen.

Helppo ja vaivaton majoitusratkaisu

Tiedämme, kuinka stressaavaa voi olla, kun majoituksen tarve saattaa tulla hyvinkin ennalta arvaamatta. Kotona voi sattua esimerkiksi vesivahinko tai muu odottamaton sattuma, minkä vuoksi oma koti on määrittelemättömän ajan asumiskelvoton. Olemme suunnitelleet vuokra-asuntoihimme kalustekokonaisuuden, joka kattaa kaiken tarvittavan tilapäisessäkin asunnon tarpeessa. Valmiiksi kalustettuja asuntoja löytyy koko Suomen alueelta lyhyelläkin varoitusajalla. Meidän kauttamme väliaikainen asunto järjestyy vaivattomasti ja niin pitkäksi aikaa kuin sitä tarvitset.

Kun ulkoistat asunnon järjestämisen meille, sinulla on takuulla yksi huoli vähemmän!

Mistä lähteä liikkeelle?

Vahingon sattuessa tarkista vakuutusyhtiöstäsi kuuluuko sinulle väliaikainen asunto heidän kauttaan vai voitko olla yhteydessä suoraan meihin. Mikäli suunnittelet omaa remonttiprojektiasi, voit pyytää suoraan meiltä tarjousta asunnosta kyseiselle ajalle. Huomaathan, että näissä tapauksissa vuokra-ajan tulee olla vähintään kaksi viikkoa.

Näyttöajankohdan ja asunnon luovutuksen sovimme suoraan kanssasi. Jos mukanasi on lemmikkejä, ilmoitathan siitä meille etukäteen. Järjestämme silloin asunnon, jonne myös lemmikkisi ovat tervetulleita. 

Majoitussopimus sisältää:

  • Kalustetun asunnon (kalusteluetteloon tästä)
  • Veden
  • Sähkön
  • Internetliittymän
  • Autopaikan sopimuksen mukaan (mikäli paikkoja vapaana)
Kalustettu kaksio olohuone ja ruokailutila