Sijaismajoitus – nopea apu pikaiseen asunnontarpeeseen

Majoituksen tarve saattaa tulla hyvinkin ennalta arvaamatta. Kotona voi sattua esimerkiksi vesivahinko, tulipalo tai muu odottamaton sattuma, minkä vuoksi oma koti on määrittelemättömän ajan asumiskelvoton.

Sijaismajoitus – helppo ja nopea ratkaisu pikaiseen asunnontarpeeseen

KVP Group Oy vuokraa kodinomaisia valmiiksi kalustettuja asuntoja tilapäiseen tarpeeseen koko Suomen alueelta joustavasti, lyhyelläkin varoitusajalla. Teemme tiivistä yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa mikä helpottaa asunnon hankinnassa. Meidän kauttamme väliaikainen asunto järjestyy vaivattomasti niin pitkäksi aikaa, kun tarvitset sitä.

Voit huoletta ulkoistaa kalustetun asunnon hankkimisen meille – olemme asuntojen vuokraamisen ammattilaisia!

Nopea apu yllättävään asunnon tarpeeseen – KVP-Group, kalustettujen asuntojen vuokraamisen ammattilainen!

Miten hankin sijaismajoituksen?

Vahingon sattuessa, ota ensin yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi. Vakuutusyhtiösi henkilökunta käsittelee asian, ja he ovat tämän jälkeen yhteydessä meihin. Mikäli tarvitset väliaikaisen asunnon esimerkiksi oman remonttiprojektisi ajaksi, voit olla suoraan yhteydessä meihin. Huomaathan, että näissä tapauksissa vuokra-ajan tulee olla vähintään kaksi viikkoa.

Jos mukanasi on lemmikkejä, ilmoitathan siitä meille etukäteen niin järjestämme asunnon jonne myös lemmikkisi ovat tervetulleita. Sovimme asunnon näyttöajankohdan suoraan asiakkaan kanssa, ja jos asunto osoittautuu sopivaksi, niin sopimus ja laskutus asiat hoidetaan sähköisesti toimistomme kautta.

Pyydä tarjous tai kysy lisää puh. +358 40 143 3014, email toimisto@kvp-group.fi.

KVP-Group Oy - Sijaismajoitus