KVP Group – Kalustetut asunnot onnistuneisiin projekteihin

Kalustetut asunnot ympäri Suomea jo vuodesta 1985

KVP Group – mukana onnistuneissa projekteissa jo vuodesta 1985

Yrityksemme on perustettu vuonna 1985 Kotkassa, nimellä Kymen vuokraus ja puhdistus. Yrityksemme ideoi nykyinen toimitusjohtajamme Keijo Mäntynen ja hänen veljensä Kalevi Mäntynen. Alkuvaiheessa tarjosimme ainoastaan siivouspalveluita teollisuustiloihin. Idea kokonaisvaltaisesta majoituspalveluiden järjestämisestä alkoi, kun laajensimme toimintamme asuntosiivouksiin. Toiminnan kulmakivenä on ollut alusta lähtien joustava palvelu ja asiakkaiden toiveiden huomioon ottaminen.

Joustavaa asiakaspalvelua jo vuodesta 1985!

KVP Group:n toimitilat

Toimipisteemme sijaitsi Kotkassa vuoteen 1997, jonka jälkeen muutimme lähemmäksi asiakkaitamme suurempiin tiloihin Järvenpään Minkkikadulle. Järvenpäähän muuttaessamme otimme myös käyttöön nimen KVP Group.

Toimintamme laajentuessa vanhat tilamme jäivät ahtaiksi ja muutimme syksyllä 2012 nykyisiin toimitiloihimme Yrittäjänkadulle Järvenpäähän. Nykyisissä tiloissamme sijaitsee toimiston lisäksi keskusvarastomme.

Vuoden 2020 lopulla varastomme katolle asennettiin aurinkopaneelit ja nyt tuotamme itse suuren osan varaston käyttämästä energiasta.

KVP Group Oy - Varasto

KVP Group toivottaa sinut tervetulleeksi!

Ammattitaitoinen ja palveleva henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi, toiveidesi mukaisesti kalustettuun ja viihtyisään asuntoon. Kalustamme vuokra-asuntoja koko Suomen alueella.

Etsimme asunnon toivomaltasi paikkakunnalta. Kalustamme asunnon ja hoidamme siivouksen sekä liinavaatehuollon sopimuksen mukaisesti. Siivouspalvelumme on ollut suosittu lisäpalvelu ja se lisää merkittävästi asukkaiden viihtyvyyttä asumisen aikana.
Olette sydämellisesti tervetulleita!

Pyydä tarjous tai kysy lisää puh. +358 40 143 3014, email toimisto@kvp-group.fi.