KVP Group – Kalustetut asunnot onnistuneisiin projekteihin

Kalustetut asunnot ympäri Suomea jo vuodesta 1985

KVP Group – mukana onnistuneissa projekteissa jo vuodesta 1985

Yrityksemme on perustettu vuonna 1985 Kotkassa, nimellä Kymen vuokraus ja puhdistus. Yrityksemme ideoi nykyinen toimitusjohtajamme Keijo Mäntynen ja hänen veljensä Kalevi Mäntynen. Alkuvaiheessa tarjosimme ainoastaan siivouspalveluita teollisuustiloihin. Idea kokonaisvaltaisesta majoituspalveluiden järjestämisestä alkoi, kun laajensimme toimintamme asuntosiivouksiin. Toiminnan alusta lähtien, on kulmakivenä ollut asiakkaiden joustava palvelu heidän toiveiden huomioon ottaminen ja tarpeisiin vastaaminen.

Joustavaa asiakaspalvelua jo vuodesta 1985

vuodesta 1985vuodesta 1985

KVP Group:n toimitilat

Palvelimme asiakkaitamme Kotkan toimipisteeltämme vuoteen 1997 asti jolloin muutimme lähemmäksi asiakkaitamme suurempiin tiloihin Järvenpään Minkkikadulle. Järvenpäähän muuttaessamme otimme myös käyttöön nimen KVP Group.

Toimintamme laajentuessa vanhat tilamme jäivät ahtaiksi ja muutimme syksyllä 2012 nykyisiin, suurempiin toimitiloihin Järvenpäässä, osoitteeseen Yrittäjänkatu 15. Nykyisissä tiloissamme sijaitsee toimiston lisäksi keskusvarastomme.

Vuoden 2020 lopulla varastomme katolle asennettiin aurinkopaneelit, nyt tuotamme itse suuren osan varaston käyttämästä energiasta. Oman energiantuotantomme kanssa olemme vielä alkuvaiheessa, mutta päivitämme tilannetta, kun saamme riittävästi tietoa saamastamme aurinkoenergian määrästä ja sen osuudesta kokonaiskulutukseemme.

KVP-Group Oy - Varasto
KVP Group toimisto ja varasto sijaitsevat Järvenpäässä, osoitteessa Yrittäjänkatu 15.
Myynti ja asiakaspalvelu toimisto@kvp-group.fi

Tervetuloa KVP Group:n asiakkaaksi!

Ammattitaitoinen ja palveleva henkilökuntamme toivottaa Teidät tervetulleeksi, toiveidenne mukaisesti kalustettuun ja viihtyisään asuntoon. Kalustamme vuokra-asuntoja koko Suomen alueella tarpeiden mukaisesti.

Etsimme asunnon toivomaltasi paikkakunnalta. Kalustamme asunnon ja hoidamme siivouksen sekä liinavaatehuollon sopimuksen mukaisesti. Siivouspalvelumme on ollut suosittu lisäpalvelu ja se lisää merkittävästi asukkaiden viihtyvyyttä asumisen aikana.
Olette sydämellisesti tervetulleita toivomaksenne ajaksi!

Pyydä tarjous tai kysy lisää puh. +358 40 143 3014, email toimisto@kvp-group.fi.