KVP Group – Kalustetut asunnot onnistuneisiin projekteihin

Kalustetut asunnot ympäri Suomea jo vuodesta 1985

KVP Group – mukana onnistuneissa projekteissa jo vuodesta 1985

Yrityksemme on perustettu vuonna 1985 Kotkassa nimellä Kymen vuokraus ja puhdistus. Yrityksemme ideoi nykyinen toimitusjohtajamme Keijo Mäntynen ja hänen veljensä Kalevi Mäntynen. Yrityksen alkuvaiheessa tarjosimme siivouspalvelua teollisuustiloihin. Idea kokonaisvaltaisesta majoituspalveluiden järjestämisestä lähti, kun laajensimme toimintaamme asuntosiivouksien tekemiseen. Alusta alkaen toiminnan kulmakivenä on ollut asiakkaiden joustava palvelu sekä toiveiden huomioon ottaminen ja tarpeisiin vastaaminen.

Joustavaa asiakaspalvelua jo vuodesta 1985

vuodesta 1985vuodesta 1985

KVP Group:n toimitilat

Palvelimme asiakkaitamme Kotkasta käsin vuoteen 1997 asti ja silloin päätimme muuttaa lähemmäksi asiakkaitamme entistä suurempiin tiloihin Järvenpäähän, Minkkikadulle. Samaan aikaan otimme käyttöön nimen KVP-Group Oy.

Toiminnan laajentuessa vanhat tilat jäivät turhan ahtaiksi ja muutimme syksyllä 2012 nykyisiin, suurempiin toimitiloihin Järvenpäässä, osoitteeseen Yrittäjänkatu 15. Täällä nykyisissä tiloissa sijaitsee toimiston lisäksi keskusvarastomme.

Päätimme vuoden 2020 lopulla asennuttaa varaston katolle aurinkopaneelit ja nyt tuotamme itse suuren osan varaston käyttämästä energiasta. Olemme oman energiantuotannon kanssa alkuvaiheessa ja päivitämme tilanteen kun saamme riittävästi tietoa saamastamme aurinkoenergian määrästä ja sen osuudesta kokonaiskulutukseen.

KVP-Group Oy - Varasto
KVP Group toimisto ja varasto sijaitsevat Järvenpäässä, osoitteessa Yrittäjänkatu 15.

Myynti ja asiakaspalvelu toimisto@kvp-group.fi

Tervetuloa KVP Group:n asiakkaaksi!

Ammattitaitoinen ja palveleva henkilökuntamme toivottaa yrityksesi työntekijät tervetulleeksi toiveittenne mukaisesti kalustettuun viihtyisään asuntoon. Kalustamme vuokra-asuntoja joustavasti koko Suomen alueella juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Etsimme asunnon haluamaltasi paikkakunnalta koko Suomen alueelta. Kalustamme asunnon ja hoidamme halutessasi siivoamisen sekä liinavaatehuollon tarpeenne mukaan. Siivouspalvelumme on erittäin suosittu ja lisää merkittävästi asukkaiden viihtyvyyttä.
Olette sydämellisesti tervetulleita kotiin niin pitkäksi aikaa kun haluatte!

Pyydä tarjous tai kysy lisää puh. +358 40 143 3014, email toimisto@kvp-group.fi.